Chleby i kanapki
Pachnący chleb z chrupiącą skórką i miękkim otwartym miąższem z dziurami, na naturalnym żytnim zakwasie. Pszenny, żytni, orkiszowy albo miso czyli sezamowy. Bazą wypieku jest mąka pszenna chlebowa z
Ciasta
Duże (około 2,0 – 2,5 kg), ręcznie robione, o domowym wyglądzie, według oryginalnych przepisów. Nasze przeboje to bezy (z żurawiną, wiśnią, pomarańczą), serniki (z wiśnią
Słone kisze
Duże (około 2,5 kg), wysokie, ręcznie robione według oryginalnych przepisów, o zaskakujących połączeniach składników i smaków. Zawsze z sezonowych produktów. Przeboje: boczek z gruszką i
Lunche na miejscu i na wynos
codziennie mamy ofertę lunchową. Oferujemy polską kuchnię w nowoczesnym wydaniu, sezonowe produkty, własne receptury. Lunch można zjeść na miejscu, albo zabrać na wynos. Zawsze jest
Niespodzianki
tutaj będziemy pisać o lemoniadach, sokach, kiszonkach, tonic espresso, babyccino etc., ale też akcjach i konkursach